Bijzondere grafsteen kopen? Wij ontwerpen en vervaardigen grafstenen van epoxy

Voor uw dierbare wilt u een bijzondere grafsteen kopen, maar vaak ziet u dezelfde modellen grafstenen. Heeft u er weleens aan gedacht om een grafsteen te laten ontwerpen? Samen met u kunnen wij een bijzondere en exclusieve grafsteen ontwerpen ter nagedachtenis aan iemand die u dierbaar is. Het materiaal dat wij daarvoor gebruiken is epoxy, een bepaald soort kunststof. Erg stijlvol en u ziet het verschil van ons maatwerk terug in de details en afwerking. In onze fotogalerij kunt u een aantal voorbeelden bekijken. De selectie bestaat grotendeels uit grafstenen die aan onze hoogste eisen voldoen op het gebied van kwaliteit en uitstraling. Ook uw ideeën verwerken wij graag in een persoonlijk ontwerp. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Bijzondere grafsteen ontwerpen

Een bijzondere grafsteen kopen voor uw geliefde is niet makkelijk. Er is enorm veel keuze in met name standaard grafstenen, maar desondanks kan de grafsteen die u voor ogen heeft er niet bij zitten. Een mooie steen laten ontwerpen is dan een goed alternatief. Het is een prachtig teken van uw liefde, vriendschap en waardering. Heeft u zelf een ontwerp? Ook dan zijn wij u graag behulpzaam, want het uiteindelijk realiseren van een gepersonaliseerde grafsteen vereist vakmanschap.

Een grafsteen kunt u van verschillende materialen laten maken. Wij hebben ons gespecialiseerd in epoxy. Waarom? Het is een duurzaam en veelzijdig product waardoor grafstenen gepersonaliseerd kunnen worden. Het is bestand tegen alle weersinvloeden en blijft gegarandeerd jarenlang mooi. De kleuren vervagen niet door het zonlicht, want wij gebruiken een UV-protector als extra beschermmiddel.

Op een grafsteen van epoxy is ruimte voor teksten, spreuken en beeldmateriaal. In de kleuren en vormen die passen bij uw persoonlijke smaak, zodat er een mooie nagedachtenis ontstaat en ruimte maakt voor fijne herinneringen. Herinneringen die uw leed verzachten. Sterker dan de dood is de herinnering, en die blijft mede dankzij het creëren van een bijzondere grafsteen.

Maatwerk tegen een scherpe prijs

Een grafsteen ontwerpen is een proces waarbij vorm en beeld samengaan en laat zien wat u voelt. Uw ideeën en wensen zijn voor ons leidend om er een origineel geheel van te maken. Wij leveren geen standaard grafstenen, maar altijd bijzonder maatwerk tegen een scherpe prijs. De totale kosten zijn mede afhankelijk van het ontwerp en de afmetingen. Wij geven u graag een vrijblijvende prijsindicatie.

Bijzondere grafsteen kopen? In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van moderne, bijzondere en gepersonaliseerde gedenkstenen van glas, epoxy of ander materiaal. Ook voor andere zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres, waarbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen mogelijk met dit product. Wij leveren altijd origineel maatwerk en dat tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Berkel en Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam