Een gedenksteen van epoxy is te koop in de mooiste kleuren en in vele vormen

Een gedenksteen van epoxy is een waardig en bijzonder alternatief voor de vaak wat sombere, traditionele grafsteen. Dit product leent zich uitstekend om met kleuren en afbeeldingen te werken, zodat er meer op wensen kan worden ingegaan. Bent u op zoek naar een bijzondere gedenksteen voor uw dierbare of wilt u er een laten ontwerpen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk gedenkstenen, zodat u op een passende wijze afscheid kunt nemen van uw geliefde. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of een prijsindicatie? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons uiteraard bellen of even een mailen sturen.

Gedenksteen van epoxy laten ontwerpen

Een gedenksteen van epoxy is een gepersonaliseerde steen waarin wij de persoonlijke kenmerken van de overledene kunnen opnemen. Het is een originele en bijzondere gedenksteen waar u geen tweede van zult vinden, omdat wij voor u een speciaal ontwerp maken. Voor ons is het vervaardigen van gedenkstenen zeer dankbaar werk, want vele nabestaanden vinden troost bij een mooie gedenksteen. Wij hopen dat dit in uw geval ook zo zal zijn.

Een bijzondere gedenksteen laten ontwerpen is een liefdevolle herinnering, want de liefde houdt niet op waar het leven eindigt. Wanneer u een dierbare verliest, staat de wereld opeens stil en zal daarna nooit meer hetzelfde zijn. Samen is een groot gemis, als samen er niet meer is. Omdat woorden vaak niet voldoende zijn, vinden veel mensen troost bij een gepersonaliseerde gedenksteen. Met foto's en bijzondere momenten uit zijn of haar leven die nooit verloren zullen gaan.

Persoonlijke gedenksteen voor uw dierbare

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van persoonlijke gedenkstenen van epoxy. De voordelen van epoxy gedenkstenen ten opzichte van andere materialen zijn talrijk. Het is een product waar we heel bewust voor hebben gekozen, want met dit product kunnen wij ontzettend creatief zijn. In een gedenksteen kunnen we kleuren verwerken, maar ook persoonlijke zaken kunnen een plekje krijgen. Dit komt doordat epoxy een thermohardend kunststof is. Dat wil zeggen dat het vloeibaar begint, maar na menging van hars en verharder én de juiste temperatuur uithardt tot een materiaal dat op plexiglas lijkt en twee keer sterker is dan beton. Een betere en meer bijzondere gedenksteen voor uw dierbare kunt u niet kopen.

Gedenksteen van epoxy laten ontwerpen? In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van bijzondere en gepersonaliseerde gedenkstenen van glas, epoxy of ander materiaal. Ook voor andere zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres, waarbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen mogelijk met dit product. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen hele scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam