Wilt u een gepersonaliseerde gedenksteen laten ontwerpen? U bent bij ons aan het juiste adres

Een gepersonaliseerde gedenksteen laten ontwerpen is een waardige manier om afscheid te nemen van uw dierbare. Op basis van uw wensen en ideeën maken wij een mooi ontwerp. Daar nemen wij uiteraard ruim de tijd voor, want het creëren van een persoonlijke gedenksteen is een intiem proces. Hoe eenvoudig of complex een gedenksteen ook is, het moet toch iets heel bijzonders zijn. Iedere persoon is immers uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. Een gedenksteen kan een deel van die geschiedenis vastleggen. Met woorden, gedichten, beelden of andere persoonlijke zaken. Een aantal voorbeelden kunt u bekijken in onze fotogalerij. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Gepersonaliseerde gedenksteen laten ontwerpen

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. De een heeft zijn partner verloren, de ander een kind, de ene is oud en de andere is erg jong. Iedereen heeft zijn eigen gevoelens en probeert daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Emoties spelen vaak een belangrijke rol bij het kiezen van een gedenksteen. Het kan zijn dat u er geen een kunt vinden of een voorbeeld die precies aan uw wensen voldoet. Waarom zou u dan geen gepersonaliseerde gedenksteen laten ontwerpen? Wij kunnen u hierbij zeker helpen.

Met uw ideeën en onze creativiteit komen we zeker tot een bijzonder, persoonlijke gedenksteen. Hoewel de meeste gedenkstenen door ons van epoxy zijn gemaakt, kunt u ook kiezen voor andere materialen zoals glas. Een glazen gedenksteen kan toegepast worden als compleet gedenkteken, maar is ook geschikt om te personaliseren. Modern, stijlvol en harmonieus.

Gedenkstenen van epoxy

Gedenkstenen van epoxy hebben ten opzichte van andere materialen een aantal belangrijke voordelen. Het is bijvoorbeeld oersterk en bestand tegen alle weersinvloeden. Epoxy is een thermohardende kunststof. Tijdens de productie is het vloeibaar en leent zich uitstekend voor het impregneren van vezelmateriaal. Na uitharding is het wel twee keer zo sterk als beton. Met behulp van speciale apparatuur kunnen wij gedenkstenen inkleuren, zodat het geen standaard gedenksteen wordt, maar een gedenksteen in een modern jasje. Kortom: de mogelijkheden van epoxy zijn oneindig en deze voordelen delen wij graag met u. De kosten? De prijs is mede afhankelijk van de complexiteit van uw opdracht, maar ook de afmetingen spelen een rol. U kunt om een prijsindicatie vragen als u uw wensen bij ons neerlegt.

Ook een gedenksteen laten ontwerpen? In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van originele en gepersonaliseerde gedenkstenen van glas, epoxy of ander materiaal. Ook voor andere zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres, waarbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen met betrekking tot gedenkstenen. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele gedenkstenen en andere producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Berkel en Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam