Wilt u een gepersonaliseerde gedenksteen laten ontwerpen? U bent bij ons aan het juiste adres

Een gepersonaliseerde gedenksteen laten ontwerpen is een waardige manier om afscheid te nemen van uw dierbare. Op basis van uw wensen en ideeën maken wij een mooi en exclusief ontwerp. Daar nemen wij uiteraard ruim de tijd voor, want het creëren van een persoonlijke gedenksteen is een emotioneel proces. Hoe eenvoudig of complex een gedenksteen ook is, het moet toch iets heel bijzonders zijn. Iedere persoon is immers uniek en heeft zijn of haar eigen verhaal. Een gedenksteen kan een deel van dat verhaal vastleggen en vereeuwigen. Met woorden, gedichten, beelden, afbeeldingen of andere persoonlijke zaken. Een aantal voorbeelden kunt u bekijken in onze fotogalerij. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Gepersonaliseerde gedenksteen laten ontwerpen

Iedereen heeft zijn eigen verhaal. De een heeft zijn partner verloren, de ander een kind, de ene overledene is oud en de andere is erg jong. Iedereen heeft zijn of haar eigen gevoelens en probeert daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Emoties spelen vaak een belangrijke rol bij het kiezen van een gedenksteen. Het kan zijn dat u geen geschikt exemplaar kunt vinden en ook geen voorbeeld dat precies aan uw wensen voldoet. Waarom zou u dan geen gepersonaliseerde gedenksteen laten ontwerpen? Wij kunnen u hierbij zeker helpen.

Door het bundelen van uw ideeën en onze creativiteit komen we zeker tot een bijzondere, persoonlijke gedenksteen. Hoewel de meeste gedenkstenen door ons van epoxy zijn gemaakt, kunt u ook kiezen voor andere materialen zoals glas. Een glazen gedenksteen kan toegepast worden als compleet gedenkteken en is eveneens geschikt om te personaliseren. Modern, stijlvol en harmonieus.

Gedenkstenen van epoxy

Gedenkstenen van epoxy hebben ten opzichte van andere materialen een aantal belangrijke voordelen. Het is bijvoorbeeld oersterk en bestand tegen alle weersinvloeden. Epoxy is een thermohardende kunststof. Tijdens de productie is het vloeibaar en leent het zich uitstekend voor het impregneren van vezelmateriaal. Na uitharding is het wel twee keer zo sterk dan beton. Met behulp van speciale apparatuur kunnen wij gedenkstenen inkleuren, zodat het geen standaard gedenksteen wordt, maar een gedenksteen in een modern jasje. Kortom, de mogelijkheden van epoxy zijn oneindig en deze delen wij graag met u. De kosten? De prijs is mede afhankelijk van de complexiteit van uw opdracht, maar ook de afmetingen spelen uiteraard een rol. U kunt om een prijsindicatie vragen als u uw wensen bij ons neerlegt.

Ook een gedenksteen laten ontwerpen? In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van originele en gepersonaliseerde gedenkstenen van glas, epoxy of een ander materiaal. Ook voor andere zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres. Denk hierbij aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen mogelijk met betrekking tot gedenkstenen. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele gedenkstenen en andere producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam