Wij maken grafmonumenten op maat. Persoonlijk, origineel en tegen een scherpe prijs

Luisteren is in ons vak cruciaal om een goed beeld te kunnen krijgen van hoe wij een persoonlijk en origineel grafmonument of urnenmonument kunnen ontwerpen en op maat kunnen vervaardigen. Maatwerk betekent bij ons dat wij u passende mogelijkheden bieden bij het creëren van een grafmonument. Dit kunnen wij onder meer doen met het product epoxy. Een thermohardende kunststof vergelijkbaar met plexiglas. Stijlvol, harmonieus en warm. Bovendien is het zeer duurzaam en onderhoudsarm. Wilt u meer informatie of een prijsindicatie? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bellen of e-mailen. Uiteraard kunt u ons ook volgen op social media via Facebook of Instagram.

Bijzondere grafmonumenten op maat te koop

Wij zijn een klein familiebedrijf met een ruime ervaring in onder meer het vervaardigen van grafmonumenten en urnenmonumenten op maat met een geheel eigentijds karakter. Door creatief te zijn en materialen met elkaar te combineren ontwerpen wij samen met u een bijzonder en passend grafmonument dat te koop is tegen een eerlijke prijs. Dit kunnen wij vervaardigen aan de hand van een door u gekozen voorbeeld of vanuit uw eigen, persoonlijke ideeën.

Bij het ontwerpen van een grafmonument of urnmonument zijn er een aantal aspecten waar we rekening mee houden, zoals de leefwijze en persoonlijke kenmerken van de overledene. Op onze website onder het menu 'fotogalerij' kunt u ongestoord rondkijken voor een impressie van wat wij u kunnen bieden. Het is slechts een kleine selectie uit onze gerealiseerde grafmonumenten. Ook het vervaardigen van glazen grafmonumenten behoort tot de mogelijkheden. Glas is modern en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is op vele manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een originele uitstraling te creëren. Het markeert de plek waar uw dierbare zijn laatste rustplaats heeft.

Persoonlijk grafmonument laten ontwerpen

Wij creëren onze grafmonumenten en urnmonumenten in eigen huis. Doordat wij geen gebruikmaken van andere partijen, kunnen wij onze prijzen scherp houden en een persoonlijk grafmonument voor u ontwerpen. De materialen die wij gebruiken behouden vele jaren hun schoonheid, buiten in weer en wind. Wij vinden het belangrijk dat naast het gebruik van goede materialen een grafmonument helemaal aan uw wensen voldoet. Qua vormgeving, kleur en tekst- en/of fotomateriaal. In een wereld waarin echt álles gepersonaliseerd kan worden, is het toch vreemd dat er zo weinig keuze is op dit gebied? Wij brengen hier graag verandering in door onze creativiteit in te zetten en moderne, exclusieve materialen te gebruiken.

Grafmonument op maat laten ontwerpen? In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van bijzondere en gepersonaliseerde grafmonumenten en urnenmonumenten van glas, epoxy of ander materiaal. Ook voor andere gepersonaliseerde zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres, waarbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen mogelijk met dit product. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Berkel en Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam