Kindergedenksteen zelf ontwerpen? Wij denken graag met u mee

Een kindergedenksteen is vanzelfsprekend erg persoonlijk. U wilt zelf een bijzondere steen ontwerpen die iets vertelt over uw overleden kind, want alleen u kent het verhaal. Een verhaal dat u op kunstzinnige wijze wilt vormgeven. Wij helpen u daarbij door uw ideeën, met persoonlijke kenmerken en elementen, vorm te geven met behulp van epoxy. Epoxy bestaat uit een vloeibare basiscomponent (hars) en een vloeibare verharder. Na menging van beide componenten zal het materiaal uitharden tot een zeer hard materiaal. Sterker dan beton en net zo mooi, misschien nog wel mooier, als een glazen kindergedenksteen. Bent u benieuwd naar het resultaat? Bekijkt u dan eens een aantal voorbeelden van de door ons vervaardigde kindergrafstenen in de fotogalerij.

Kindergedenksteen zelf ontwerpen

Als geen ander begrijpen wij dat u graag een kindergedenksteen zelf wilt ontwerpen. Het verliezen van een kind voelt alsof u een deel van uzelf bent kwijtgeraakt. Er is geen woord te vinden dat beschrijft hoe het moet zijn om een kind te verliezen, want de emoties zijn niet te bevatten.

Een bijzonder kindergedenksteen kan troost bieden in die achtbaan van emoties. U wilt geen standaard kindergedenksteen kopen, maar zelf een bijzondere steen ontwerpen die de herinnering voor altijd in stand houdt. Een gemis dat hierdoor een beetje tastbaarder wordt. Wij helpen u hier graag bij, want na jarenlange praktijkervaring met het product epoxy, blijkt dat wij de meeste affiniteit te hebben met het ontwerpen van onder meer kindergedenkstenen. Het is een nauwkeurig proces waarbij de nadruk ligt op persoonlijke details.

Kindergedenkstenen te koop gemaakt van epoxy

Bij het ontwerpen van een kindergedenksteen is het goed om even stil te staan bij de keuze van het materiaal. Epoxy is tot nu toe bij veel mensen nog onbekend, maar het is een veelzijdig materiaal dat goed en mooi blijft onder alle weersomstandigheden. Normaliter zal het bij veel zonlicht enigszins verkleuren, maar wij beschermen het materiaal met een UV-protector waardoor de kleuren gegarandeerd mooi blijven. Ook na jaren blijven kindergedenkstenen van epoxy prachtig om naar te kijken. Deze gedenkstenen zijn te koop in verschillende prijscategorieën.

De kosten van het al dan niet zelf ontwerpen van een kindergedenksteen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo speelt de complexiteit van het ontwerp een rol, maar ook de afmetingen bepalen voor een groot deel de uiteindelijke prijs.

Kindergedenksteen zelf ontwerpen? In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van bijzondere en gepersonaliseerde gedenkstenen van glas, epoxy of ander materiaal. Ook voor andere zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres, waarbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen mogelijk met dit product. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Berkel en Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam