Wij leveren ambachtelijk maatwerk in gedenktekens. Vraag vrijblijvend naar de prijs

Met ambachtelijk maatwerk creëren wij een origineel gedenkteken. Het proces begint met het uitwisselen van ideeën en wensen om de basis te leggen voor een goed en uniek ontwerp. Om aan te kunnen geven wat u graag zou willen, kunt u op voorhand al een aantal voorbeelden op onze site bekijken. Heeft u andere wensen, dan staan wij daarvoor open. Het belangrijkste is dat u een gedenkteken laat ontwerpen zoals u dit wilt. Een gedenkteken geeft immers vorm aan de laatste rustplek van uw dierbare. Benieuwd naar de kosten? Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op voor een prijsindicatie.

Maatwerk gedenktekens

Maatwerk betekent bij ons dat wij bijzondere mogelijkheden bieden bij het creëren van een gedenkteken. Met behulp van het product epoxy kunnen wij gepersonaliseerde gedenktekens vervaardigen. Zo kunnen wij zaken, waar u of de overledene waarde aan hecht, meegieten in het gedenkteken. U kunt hierbij denken aan speciale sieraden, zoals trouwringen maar ook andere zaken als schelpen, foto's en dergelijke. Aangezien het product in lagen wordt opgebouwd, behoort een 3D-effect eveneens tot de mogelijkheden.

Een gedenkteken van epoxy laat de traditionele gedenktekens achter zich. Hoe wij dit doen? Wij werken met een computergestuurde graveermachine. Hiermee kunnen wij alle lettertypes en sjablonen graveren en vervolgens opnieuw inkleuren om de mooiste effecten te creëren. Tijdens productie is epoxy dun-vloeibaar en leent zich uitstekend voor het impregneren van vezelmateriaal. Na uitharding noemt men de combinatie met glasvezel of andere vezels composiet. De kleuren blijven gegarandeerd mooi omdat wij een UV-protector door de verschillende componenten mengen.

Bijzonder gedenkteken laten ontwerpen

Een gedenkteken kopen voor uw dierbare is een moeilijk en emotioneel proces. Wij begeleiden u tijdens dit hele traject en uiteraard denken wij met u mee over de mogelijkheden, zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen. Er is immers op dat gebied veel te koop en wij kunnen het ons goed voorstellen dat dit de keuze nog lastiger maakt. Een goed alternatief is om zelf een bijzonder gedenkteken te laten ontwerpen.

Vaak wordt er een gedenkteken uitgezocht dat past bij de overledene. Door te praten over de overledene en alle mogelijkheden die er zijn, groeit u toe naar een waardig gedenkteken dat door ons wordt ontworpen en vervaardigd. Een bijzonder gedenkteken dat deel uitmaakt van een persoonlijk afscheid waarvan een troostende werking kan uitgaan in de periode die dan nog komen gaat. Een mooier afscheid bestaat niet.

In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van bijzondere en gepersonaliseerde gedenktekens van glas, epoxy of ander materiaal. Ook voor andere zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres. Hierbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen mogelijk met dit product. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Berkel en Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam