Op zoek naar een originele tafel? Onze epoxytafels zijn bijzonder en worden op maat gemaakt

Een epoxytafel is een originele tafel, want deze wordt afgewerkt met UV-bestendig, hoogwaardig en krasvast materiaal, namelijk epoxy. Hierdoor komen de kleurschakeringen en dieptewerking van de gebruikte materialen, zoals hout of natuursteen, het meest optimaal tot zijn recht. Bijzondere effecten zijn te bereiken door het gebruik van bekistingen. Zo zijn uitsparingen en kieren op te vullen of kunnen we een tafelblad van epoxy als het ware laten zweven. Of het nu gaat om een eettafel, bijzettafel of een salontafel; wij zorgen voor een prachtig geheel. Enkele voorbeelden kunt u bekijken onder het menu "overige artikelen van epoxy". U ziet dat wij zowel een tafel van hout als natuursteen met epoxy kunnen bewerken.

Originele epoxytafels met schelpen en zeesterren

Tot nu toe is het product epoxy bij veel mensen alleen nog maar bekend als afwerking voor vloeren, maar dit originele en veelzijdige materiaal biedt veel meer mogelijkheden. Wij kunnen van bijna elke vorm een epoxy afgietsel maken met uw eigen wens in kleur en transparantie. Onze epoxytafels met schelpen en zeesterren zijn daar een mooi voorbeeld van. Ook andere zaken waar u waarde aan hecht kunnen wij met epoxy gieten in een tafelblad. Uw persoonlijke foto of speciale wallpaper laten ingieten met epoxy, waardoor een prachtig diepte-effect ontstaat, maakt uw tafel pas echt origineel.

Een tafel is al lang niet meer uitsluitend een gebruiksvoorwerp, maar een accessoire dat gezien mag worden. Ook de ronde vorm is allang verleden tijd, want inmiddels zijn er allerlei vormen en afmetingen mogelijk. Zeker bij ons, want wij leveren uitsluitend maatwerk. Dat wil zeggen dat u een epoxytafel geheel naar wens kunt laten maken, ongeacht de afmeting of de zaken die u wilt laten ingieten. Naast mooi, is een epoxytafel ook praktisch en onderhoudsvriendelijk dankzij de hoogwaardige afwerking.

Epoxytafels te koop voor bedrijven

Veel epoxytafels zien we terug bij bedrijven en dan met name in de horeca. Een epoxytafel is een echte blikvanger en sfeermaker en komt mooi tot z'n recht in een horecagelegenheid. Wanneer u als ondernemer steeds streeft naar innovatie en uw gasten wilt verrassen met uw horeca meubelen, dan zijn epoxytafels voor u wellicht de juiste keuze. U bent origineel en wij garanderen dat onze epoxytafels zorgen voor het wow-effect. Hiermee legt u een bijzondere basis voor terugkerende gasten.

Zowel particulieren als bedrijven bedienen wij met ons creatief vakwerk. De kosten van een epoxytafel zijn afhankelijk van de complexiteit van de opdracht en uiteraard spelen de afmetingen een rol. Neem bij interesse gerust eens contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Originele epoxytafels kopen?

Originele epoxytafels kopen? In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van bijzondere tafels. Ook voor andere zaken bent u bij ons als epoxyspecialist aan het juiste adres, waarbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen mogelijk met dit product. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Berkel en Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam