Met het product epoxy creëren wij originele grafzerken. Modern, sfeervol en persoonlijk

Originele grafzerken geven wij vorm door het combineren van materialen en kleuren. Wij doen dit met behulp van epoxy, een thermohardende kunststof. Het is een vrij unieke werkwijze voor diegene die graag een bijzondere grafzerk wil verwezenlijken. Hiermee stappen wij buiten de traditionele kaders en laten zien wat er in deze moderne tijd allemaal mogelijk is. Warm, sfeervol en persoonlijk afscheid nemen is nu voor vrijwel iedereen weggelegd. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op.

Originele grafzerk kopen met een modern tintje

Een traditionele grafzerk kopen is niet ieders wens. Wij zorgen voor een passend ontwerp met een modern tintje. Epoxy leent zich voor een kleurrijke grafzerk in tegenstelling tot de vaak grijze en ietwat sombere grafzerken die we op menig begraafplaats tegenkomen. Lange rijen grijze stenen met Hebreeuws opschrift volgen elkaar op. Sommige verzakt en gebroken, anderen nog glimmend nieuw.

Net als op andere grafzerken kunnen wij met epoxy teksten, gedichten maar ook foto's of andere zaken mee verwerken op door u gekozen grafzerk. Denk aan lievelingsschoenen, speelgoed of kleding van de overledene. Dit proces maakt een grafzerk bijzonder en origineel. Daarnaast kunnen wij een en ander inkleuren, zodat het een fris en modern geheel wordt. De kleuren vervagen niet, want er wordt een speciale UV-protector aangebracht. Ook niet na jaren.

Bijzondere grafzerk laten ontwerpen

Afscheid nemen van een dierbare is zwaar, daarna volgt er een rouwproces. Een rouwproces verschilt per persoon. Te lang rouwen, te kort rouwen, er is geen standaardtijd. Wat overblijft zijn de herinneringen. Sommigen kunt u vereeuwigen. Het kan troost brengen in een zeer moeilijke periode en de pijn verzachten. Koester wat er was en laat een bijzondere grafzerk ontwerpen. Wij zijn zeer ervaren op dit gebied en bovendien heeft het ontwerpen hiervan ons hart gestolen, want het is zoiets persoonlijks en ligt altijd gevoelig. Juist daarom heeft elk ontwerp onze volledige aandacht om topkwaliteit te kunnen leveren.

Ondanks het leveren van topkwaliteit, houden wij onze prijzen altijd scherp. De exacte kosten hangen af van onder het materiaal, de complexiteit van de opdracht en de afmetingen. Uiteraard krijgt u van ons van tevoren een prijsindicatie, zodat u nooit voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan.

In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van originele en gepersonaliseerde grafzerken van glas, epoxy of ander materiaal. Ook voor andere zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres, waarbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen met dit product. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Berkel en Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam