Op zoek naar een specialist in grafstenen van epoxy? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op

Als epoxy specialist is gebleken dat we de meeste affiniteit hebben met grafstenen. In dit creatieve proces staan persoonlijke aandacht en vakmanschap op de eerste plaats en dat maakt ons werk zo aantrekkelijk en dankbaar. Samen met de nabestaanden ontwerpen wij een exclusieve grafsteen van epoxy die aan alle wensen en eisen voldoet om op een waardige wijze afscheid te kunnen nemen van hun dierbare. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u eens een afspraak om de mogelijkheden in alle rust te kunnen bespreken.

Specialist in grafstenen

Epoxy is een chemische hars met superieure eigenschappen op het gebied van weerstand en hechting. Een ideaal product om een bijzondere grafsteen mee te creëren. Uiteraard begint alles met een gedachte of een emotie. Vandaaruit maken wij, als specialist in grafstenen, een goed ontwerp om stap voor stap te komen tot een grafsteen zoals u die in gedachten heeft om uw dierbare de laatste eer te kunnen bewijzen en op een waardige manier te kunnen herdenken.

Uw dierbare de laatste eer bewijzen kan uiteraard op allerlei manieren. Iedereen doet dit op zijn of haar eigen manier. Een persoonlijke grafsteen laten ontwerpen kan zeker bijdragen aan een fijne herinnering. Na de tranen van verdriet volgt de glimlach van de herinnering die niet mag vervagen. Juist daarom is het belangrijk om een grafsteen te kopen van hoogwaardig materiaal.

Grafsteen van epoxy

Een grafsteen van epoxy is gevoelig voor zonlicht. Om verkleuring te voorkomen gebruiken wij een UV-protector waardoor de kleuren van de grafsteen gegarandeerd mooi blijven. Het grote voordeel van epoxy is dat het materiaal, na uitharding, zeer sterk is. Sterker zelfs dan beton. Wanneer de grafsteen goed wordt onderhouden, kan deze vele jaren meegaan.

Tegenwoordig kiest niet iedereen voor een begrafenis, want het kan ook de wens van uw dierbare zijn om gecremeerd te worden. De as van uw dierbare is een waardevol aandenken dat u op een bijzondere wijze wilt laten vereeuwigen. Dan is het goed om te weten dat wij als specialist ook epoxy kunnen inzetten bij bepaalde urnen of bij andere bijzondere asbestemmingen en herinneringssieraden. Met epoxy zijn de mogelijkheden eindeloos. Leg uw wensen maar eens aan ons voor, dan vertellen wij u graag in alle rust wat de opties zijn en kunnen wij eventueel vrijblijven een offerte maken.

Grafsteen van epoxy laten ontwerpen

Wilt u een grafsteen van epoxy laten ontwerpen? In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van bijzondere en gepersonaliseerde grafstenen van glas, epoxy of ander materiaal. Ook voor andere zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres, waarbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen met dit product. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Berkel en Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam