Bekijk onze voorbeelden van een glazen grafsteen. Ook vele andere mogelijkheden

Een glazen grafsteen leent zich uitstekend om hier voor uw dierbare echt persoonlijke kenmerken aan toe te voegen. Omdat grafstenen bestand moet zijn tegen allerlei weersinvloeden, werken wij vooral met het product epoxy. Het lijkt op glas, maar is vele malen sterker. Wij kunnen er een persoonlijke grafsteen mee creëren die aan al uw wensen voldoet. Op onze site ziet u een aantal voorbeelden van dit soort grafstenen, zodat u alvast wat inspiratie kunt opdoen. Heeft u een eigen ontwerp? Ook dan bent u van harte welkom bij ons. Wij zorgen in alle gevallen voor topkwaliteit, zodat u een bijzondere plek kunt creëren voor uw dierbare. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeelden glazen grafsteen met 3D-effect

Een glazen grafsteen heeft een lichte en moderne uitstraling. In glas kan een afdruk van een vorm gemaakt worden, bijvoorbeeld een afdruk van een roos, schelp, hartjes etc. Met epoxy hebben we nog meer mogelijkheden. Kleurenfoto's, tekeningen en zelfs schilderijen van de overledene kunnen hierdoor in de grafsteen verwerkt worden. Wij doen dit met behulp van een speciale machine. Hiermee kunnen wij alle lettertypes, sjablonen etc. in uw grafsteen graveren en vervolgens opnieuw inkleuren om de mooiste effecten te creëren. Aangezien het product in lagen wordt opgebouwd, behoort een 3D-effect tot de mogelijkheden. Ook van deze grafstenen vindt u voorbeelden op onze site.

Grafsteen van glas kopen

Een grafsteen kopen voor uw dierbare is een vaak een kwestie van gevoel. Wat past het beste bij uw dierbare? Als eerste stap is het verstandig om in alle rust te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Vandaag de dag is er ontzettend veel mogelijk door de beschikbaarheid van verschillende materialen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld glas en epoxy, en mede door de moderne machines die wij gebruiken is qua afwerking bijna alles te verwezenlijken. Wij zijn ervaren in het omzetten van ideeën en wensen naar een perfect eindproduct, dus geeft u vooral aan wat u precies wilt. De prijs? De totale kosten zijn mede afhankelijk van het ontwerp en de afmetingen. Wij geven u uiteraard graag een vrijblijvende prijsindicatie.

Grafsteen met een bijzonder uiterlijk

Dankzij de bijzondere uitstraling die wij met epoxy kunnen creëren en de mogelijkheden voor versiering kunt u samen met de andere nabestaanden een zeer persoonlijke uiting geven aan uw liefde, vriendschap en waardering voor de overledene. Het materiaal is heel goed bestand tegen allerlei weersinvloeden, maar ook tegen vandalisme. Helaas komt dit, ook op begraafplaatsen, nog regelmatig voor.

Origineel maatwerk

In onze fotogalerij treft u meerdere voorbeelden aan van bijzondere en gepersonaliseerde grafstenen van glas, epoxy of ander materiaal. Ook voor andere zaken bent u bij ons als specialist aan het juiste adres, waarbij u mag denken aan schelpen, sieraden, speelgoed, schoenen of hout in epoxy. Er zijn ontelbaar veel toepassingen met dit product. Wij leveren altijd origineel maatwerk tegen scherpe prijzen.

Ons werkgebied is voornamelijk de Randstad, Het Westland en geheel Zuid-Holland. Hieronder treft u een beperkte opsomming aan van plaatsen en steden waar wij persoonlijke en originele producten op maat voor onze klanten hebben mogen leveren. Bent u de volgende?

 • Berkel en Rodenrijs
 • Delft
 • Den Haag
 • Nootdorp
 • Pijnacker
 • Rijswijk
 • Rodenrijs
 • Schipluiden
 • Voorburg
 • Wateringen
 • Zoetermeer
 • Rotterdam