Wie zijn wij?

Bonfrères dat ben ik: Marc van Amerongen. Met deze onderneming volg ik mijn hart en kan ik mijn creativiteit toepassen.

Na veel geëxperimenteer met het product epoxy, -dat zeer veelzijdig is-, blijkt dat ik de meeste affiniteit heb met grafstenen. In een wereld waarin echt álles gepersonaliseerd kan worden, is het toch vreemd dat er zo weinig keuze is in grafstenen? Dat wanneer je iets moois zoekt voor je verloren geliefde, je altijd uitkomt op vrij traditionele marmeren en glazen gedenkplaten?

Ik vind dat het mogelijk moet zijn om een gepersonaliseerde steen voor op een graf of in een urnenmuur te laten vervaardigen.

Voor je dierbare(n) wil je toch iets dat écht past bij wie hij of zij was? Een steen die in één oogopslag die persoon 'vangt'?

Ik kan dat voor u maken.

Voor informatie kunt u altijd contact met mij opnemen om een afspraak te maken om langs te komen in mijn atelier.